Tag Sunday| De creeër het op jouw manier

creeër het op jouw manier tag
Goedemorgen! Het is alweer zondag, dus tijd voor een tag sunday! Een tijdje gelezen zag ik de Creeër het op jouw manier tag op Beautylab. En gelijk toen ik het las dacht ik die wil ik overnemen voor tag sunday. Een leuke tag waarbij je na mag gaan denken over wat jij zou maken, hebben of iets dergelijks. Even lekker creatief denken, en het is best een lange tag, dus laten we maar gewoon beginnen!

 photo yankee candle_zpsvcm8rd6n.jpg
Als je een geurkaas zou mogen verzinnen, hoe zou die dan ruiken?
Ik kies nu iets abnormaals, iets wat ook niet zou verkopen, maar ik denk dat ik hem dan de geur van benzine zou geven. Ik vind dat namelijk een hele lekkere geur, en het raampje gaat altijd open op een tankstation. Dus ja.. Benzine.

Als je een nagellak zou mogen produceren, hoe zou die er dan uitzien?
Hmm lastig, er zijn al heel veel mooie kleuren. Maar ik denk dat ik hem de kleur en het effect van marmer zou geven met een beetje koper. Ik vind namelijk de combinatie van koperen kleuren met marmer heel mooi.

Als je een beauty product zou mogen creeëren, waarvoor zou het dan zijn?
Ik denk dat ik dan zou kiezen voor een oogschaduw in de vorm van een lipstick. En dan ook met de dekking van een lipstick. En dan lichtblauw met kleine paarse glittertjes.

 photo deel1_zpsp1j2oxth.png
Als je een boek zou mogen schrijven, waar zou je dan over schrijven?
Ik denk dat het een verhaal zou worden over een vrouw dat de vriendin/vrouw is van een vrachtwagenchauffeur. Alleen dan op een ludieke manier. Een beetje zoals ik normaal ook altijd schrijf, beetje overdrijven, beetje sarcasme, etc. Misschien ga ik het nog wel een keer echt doen.

Als je een schoolvak zou mogen toevoegen, wat zou je daar dan leren?
Ik zou kiezen voor een vak met betrekking tot bloggen ! Of WordPress ! Dat lijkt me echt super leuk om te leren. En om wat meer tips en tricks te krijgen over het goed onderhouden van een blog en goede artikelen schrijven.

 photo sister act_zps428vfhkf.jpg
Als je een film zou mogen maken, welke acteurs en actrices zouden er dan in spelen en waar zou de film over gaan?
Ik denk dat het een comedy word met Johnny Depp in de hoofdrol samen met Whoopi Goldberg. En dan een combinatie van Pirates of The Caribean en Sister Act. Kijken hoe dat uitpakt, haha!

Als je een superheld zou zijn, hoe zou je er dan uitzien en welke krachten zou je dan hebben?
Ik denk dat ik dan net zo’n pakje aan had als Totally Spies en dan met hun gadgets op pad. En met die gadgets zou ik dingen kunnen doen die ik normaal niet kon. Oh en vooral die riem, die vond ik altijd zo ruig haha.

 photo engeland_zpspayaeohd.jpg
Als je een winkel mocht beginnen, hoe zou die er dan uitzien en wat zou je verkopen?
Ik denk dat ik dan een winkel zou beginnen met allemaal Engels en Amerikaans eten. En dan zou ik de winkel in jaren 50 stijl inrichten, als een amerikaanse diner of zo. Dat lijkt me nog best gaaf!

Als je een robot zou kunnen maken, wat zou zijn functie zijn?
Ik zou een robot maken die alle huishoudelijke klusjes kan doen. Dan hou ik meer tijd over voor school/werk en bloggen!

Als je een app zou mogen ontwikkelen, wat voor app zou het dan zijn?
Dat zou een app zijn waarbij ik al mijn social media in één keer kon bij houden, (als die er al is, let me know!) en dan ook eentje waarbij je gelijk je blogposts in een keer kan delen. En ik zou nog een app maken voor The Dutch Notebook, met leuke extraatjes en de dagelijkse posts.

Als je zelf een dier zou mogen fokken, hoe zou het eruit zien en waar zou het leven?
Ik zou een kruising fokken tussen een Engelse Cocker Spaniel en een New Foundlander. Een grote huishond met van die flaporen, leuk! Maar laten we dat in het echt maar even niet doen.. Dat is nogal zielig!

Als je een ijssmaak zou mogen verzinnen, welke smaak zou dat dan zijn?
Oef dat is een moeilijke zeg! Maar ik heb nog nooit gehoord van Tony Chocolonely ijs, dat lijkt me heerlijk!

 photo Tongue_zpso5hcyzye.jpg
Als je zelf een emoji zou mogen maken, hoe zou die er dan uitzien?
Ik zou geen nieuwe maken, maar die 😛 smiley van toendertijd MSN terug halen. Ik vind namelijk de tonguitstekende emoji’s soms niet ergens bij passen, dan mis ik echt de MSN smiley haha. En de etens emoji’s mogen ze van mij ook wel uitbreiden, dat zijn er nog een beetje te weinig.

Als je een eigen drankje zou mogen maken, hoe zou het eruit zien en smaken?
Dit vind ik een lastige.. Een eigen drankje.. Ik denk dat het sowieso een milkshake word, in zo’n Amerikaans glas met sprinkles aan de randen. En de milkshake zou dan naar marshmallows smaken. Ik ben wel benieuwd hoe dat zou zijn!

Als je je eigen droomhuis zou mogen ontwerpen, hoe zou het eruit zien en waar zou het staan?
Oei, dat is een vraag die je me beter niet kan stellen, dan krijg je zoals jullie waarschijnlijk wel weten, een behoorlijk verhaal, maar goed in het kort. Ons huis zou in Brabant staan, of ergens in een dorp in Limburg. Het wordt een huis van een normale grootte, maar er moet wel de mogelijkheid zijn tot een loods, en plek voor vrachtwagens. Dus de oppervlakte groot en het huis normaal, want ik heb geen zin om meer te poetsen dan wat anders, haha.

Nou dat was het dan ! Als je tot hier bent gekomen vind ik dat heel knap, dan heb je namelijk bijna 1000 woorden gelezen! De tag kun je uiteraard overnemen! En wat voor een app zou jij willen maken en waarvoor ? Fijne zondag nog!

Liefs,
Kelly

Bron: yankee candle, sister act, emoji

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge