Tag Sunday| December

december tag
Het is alweer december, de tijd van lichtjes, dennenbomen, gezelligheid, cadeautjes, samen zijn, ik hou ervan! En daarom was ik ook blij dat ik deze leuke tag tegen kwam bij Vera Camilla. Even lekker kletsen over december, en de leuke dingen die erbij komen.

 photo xmas_decoration_5_free_photo-690x457_zpssywu3pzn.jpg
Wat vind je het leukst aan de maand december?
De gezelligheid, de lichtjes en het lekkere eten. Ja, dat zijn toch wel mijn favoriete dingen van december. De lichtjes vind ik altijd prachtig in het donker en ook de gezelligheid speelt daarin een rol mee. Dekentje, tv’tje, leuke film, ultieme gezelligheid! En natuurlijk het lekkere eten, in december kijk ik niet meer zo nauw, om de simpele reden dat er dan zoveel lekkers is wat ik door de rest van het jaar niet zo gauw in huis heb. Dus ja die dingen!

Wat is jouw favoriete parfum om met de feestdagen te dragen?
Met de feestdagen draag ik geen andere parfum als anders. Waarom weet ik niet, maar zoveel parfum heb ik ook niet. Dus ik hou het bij mijn parfum van Armani.

 photo hot chocolate_zpsd6npq1v3.jpg
Welke 3 producten mogen niet ontbreken deze maand ?
1. Chocolade melk en slagroom
2. Nagellak in donkere, warme kleuren
3. Sjaal! Zo eentje waar je lekker in kan duiken.

Wat is je favoriete winterdrankje?
Ik denk dat je dat hierboven al kon raden, maar dat is toch echt chocolademelk met slagroom! Hmmm.. En dan vooral Nutella Hot Chocolate, heerlijk!

Wat is je favoriete kerstfilm?
Heel afgezaagd, maar de eerste 3 van “Home Alone” vind ik geweldig. En The Elf, die vind ik ook erg leuk!

Welk soort snoep eet jij het meest rond deze tijd?
Pepernoten, gevulde speculaas, maar vooral chocolade! Die eet ik in deze periode wat meer dan normaal. Oh en vergeet de wafels, oliebollen, nonnevotten enz. niet ! Jum jum jum.

Wat is je ultieme kerstlook?
Daar kan ik je eigenlijk nog geen antwoord op geven. Ik ben namelijk nog niet zo lang aan het experimenteren met ooglooks en meer make-up als mascara en oogpotlood.


Wat is je favoriete kerstnummer?
“I’ll be there this Christmas” van Gary Fomdeck ! Een heerlijk nummer, sowieso is Gerard Ekdom geweldig ! Maar dat nummer vind ik echt het leukst. Natuurlijk vind ik alle andere platen ook heel leuk om te luisteren, maar dit is toch mijn favoriet!

 photo photo-1418073067875-c5f5ba16fe75_zps0cd9rj5d.jpg
Wat zijn je goede voornemens voor 2016?
Dat is een goede vraag! Ik wil sowieso bezig zijn met alles wat mij blij maakt ! En misschien dat ik wat aan mijn buikje wil gaan doen, maar daar hou ik me deze maand nog even niet mee bezig.

Zo en dat waren de vragen alweer. Ik ben echt gek op de december maand ! De gezelligheid, de lichtjes, ja dat knusse gezellige is wel aan mij besteed. Mocht je hem over willen nemen op je eigen blog mag dat natuurlijk.

Liefs,
Kelly

Comments

comments

3 comments for “Tag Sunday| December

  1. oma
    december 6, 2015 at 11:56 am

    een toepasselijk stuk tag-Sunday-december! Een heel fijne decembermaand, ook voor je familie, vrienden en bekenden! xx

  2. december 7, 2015 at 1:01 pm

    De sjaal is inderdaad erg belangrijk, ik ga niet zonder de deur uit!
    En hoe heerlijk is het om een lekkere kop warme chocolademelk met slagroom te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge