Tag Sunday| Furry friend tag


furry friend tagHey! Laatst zag ik bij Willemijn & Martine de Furry Friend tag over hun honden. En daardoor bedacht ik me dat ik eigenlijk nog niet zoveel over de viervoetertjes thuis had verteld. Tijd dus om de dametjes aan jullie voor te stellen! 

 • Wat zijn de namen van je huisdieren?
  De moeder is Marilyn, en de zusjes heten Bijou, Mambo en Jive

 photo mambo_zpsre75kotg.jpg
Mambo

 • Wat voor soort dier is het en welk ras?
  Het zijn honden, en het ras heet Engelse Cocker Spaniel.

 photo 2015-12-17 06.54.11_zps8d9e4dyz.jpg

Charlet

 • Hoe lang heb je je huisdieren al?
  Uhm, de eerste Engelse Cocker Spaniel, Charlet, kregen we in 2000, dus dat is inmiddels 16 jaar.

 

 • Hoe kom je aan je huisdieren?
  Eigenlijk heb ik geen idee. Mijn ouders kozen er voor om hondjes te nemen, hoe precies ? Nee dat weet ik niet.

 

 • Hoe oud zijn je huisdieren?
  Marilyn is 13, Bijou is 10, en Mambo en Jive zijn 8. photo 2015-10-04 10.27.01_zpsc9sjg6mw.jpg

  Jive

 • Wat is er zo grappig aan de persoonlijkheid van je huisdieren?
  Marilyn is echt een oude sok, loopt lekker rustig rond en slaapt veel. Bijou is echt de snoepkont, alles wat eten betreft is onveilig! Mambo is echt een knoter beer, ze kletst de hele dag door met haar botje. En als ze wat moet bijvoorbeeld een knuffel of naar buiten dan klopt ze met haar pootje tegen je aan of tegen de deur. Jive is echt gevalletje apart,  toen ze pup was heeft ze aan de stroomkabel gezeten. Dus af en toe heeft ze even een kabeltje los, maar op een grappige manier. Oh en ze danst altijd, als ze loopt schud haar kontje heen en weer.
 • Hoe belangrijk is de band die je hebt met je huisdieren?
  Vroeger waren ze heel erg belangrijk voor me, ze waren echt mijn alles. Naarmate ik meer weg was is de band wat minder geworden. Maar ze zijn me wel ontzettend dierbaar. Ik zou me echt geen leven voor kunnen stellen zonder een hond. photo pic11_zpsmxcgmiaf.jpg

  Bijou (in haar jonge jaren 😉 )

 • Wat zijn je favoriete herinneringen die je hebt gehad met je huisdieren?
  Ai dat zijn er heel veel! De filmpjes die ik vroeger maakte, met het balletje spelen. Kletsen tegen Mambo en een heel verhaal terug krijgen. Met Marilyn liep ik vroeger hondenshows, toen ik 2e en 3e werd waren toch wel hele mooie momenten.
 • Welke koosnaampjes geef jij aan je huisdieren?
  Marilyn noem ik wel eens lynnie. Bijou heet weleens zoetje. Mambo heet ook wel bootje, of beertje, of mambobeer. En Jive heet fietje, of Jivietje.

Zo en nu zijn jullie weer wat meer te weten gekomen over de woefjes die we thuis rond hebben lopen. Als jullie graag wat meer zouden willen weten over Engelse Cocker Spaniels hoor ik het graag ! Hebben jullie huisdieren?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

6 comments for “Tag Sunday| Furry friend tag

 1. januari 24, 2016 at 10:44 am

  Wat een super schattige vriendjes! Ik vind ze zo leuk 😀
  Mariska onlangs geplaatst…Het geheim achter de sponsapplicatorMy Profile

 2. januari 24, 2016 at 1:12 pm

  Wat een moppies! Ik ben gek op honden, maar dat wist je vast al wel 😉 Zou je wel honden willen als je op jezelf woont?
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…Review | Pearl drops pure bleaching whiteMy Profile

  • januari 24, 2016 at 4:01 pm

   Jaa jullie lieve Kenzo is ook zo schattig! Ik denk dat ik er wel eentje zou willen, geen 4 haha

 3. januari 24, 2016 at 7:00 pm

  Wat een schatjes zijn het! Ik wrijf altijd over hun oortjes dat voelt zo lekker zacht hihi. -x-
  Marushi onlangs geplaatst…Een nieuwe Layout!My Profile

  • januari 24, 2016 at 7:56 pm

   Ja, die zijn inderdaad lekker zacht. Is ook leuk als ze rond rennen en hun oren zo op en neer gaan. x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge