Tag Sunday| New Year tag

new year tagGoedemorgen! Het is alweer zondag, morgen zit  mijn vakantie er weer op en moet ik een maandje bikkelen voor de carnavalsvakantie begint. Maar het is dus ook weer tijd voor een nieuwe tag! Dit maal kwam ik er een tegen bij Vera Camilla. Het is niet de happy new year tag, daar ben ik voor mijn gevoel te laat mee, dus blik ik met deze tag terug op afgelopen jaar en wat ik dit jaar van plan ben 🙂 Lezen jullie gezellig mee?

1. Wat is het leukste wat je afgelopen jaar hebt gedaan?
Dat is gelijk al lastig, want er zijn namelijk meer dingen. De 3 dagen Engeland sowieso, de andere vakanties, de ritjes op de vrachtwagen, maar ook het starten van Kelly’s Blog en nu The Dutch Notebook. Ik ben echt heel blij dat ik dit keer heb doorgezet en nog steeds bezig ben!

 photo eyeshadow_zpsjxjlvesc.png
2. Wat ben je anders gaan doen met make-up afgelopen jaar?
Voorheen droeg ik altijd alleen oogpotlood en mascara, daar heb ik nu oogschaduw en lipstick aan toe kunnen voegen. Ik draag beide nu vrijwel dagelijks en vind het ook heel leuk om te kopen, haha!

3. Wat was jouw favoriete liedje van afgelopen jaar?
Alles van Kensington. Daar ga ik nog niet eens proberen uit te kiezen, maar Kensington heb ik afgelopen jaar echt ondekt!

4. Wat was jouw favoriete trend van afgelopen jaar?
Uhm. Eigenlijk geen idee, wat waren de trends dan ? Ik doe gewoon wat ik leuk vind, haha!

5. Had je goede voornemens en heb je je daar aangehouden?
Nee ik had er geen vorig jaar. Tenminste niet dat ik weet. Wel had ik de challenge om 365 dagen één foto te plaatsen op instagram en dat is me dan weer wel gelukt!

 photo engeland_zpsrxnmmgnb.png
6.  Waar kijk je het meest naar uit dit jaar?
Ik denk toch wel de overgang naar het 3e leerjaar van mijn studie, maar ook 3 jaar samen zijn met Kenneth, meegaan op de vrachtwagen, de vakanties, uitjes, gewoon gezelligheid!

7. Wat zijn je goede voornemens voor dit jaar?
Echt goede voornemens heb ik niet. Wel heb ik een aantal doelen opgesteld die ik graag zou willen bereiken. Alhoewel er ook dingen tussen staan waar ik niet zo heel nauw naar kijk. Bijvoorbeeld met afvallen, je leeft maar één keer dus van lekker eten wil ik dubbel en dwars genieten!

Zo en dat was de tag alweer ! Waar kijken jullie het meeste naar uit dit jaar ?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge