Tag Sunday| Something about food

#22Goedemorgen! De Something about food tag. Ik kwam hem tegen op Ourfavourites toen ik op jacht was naar een leuke tag. En tja, Kelly en eten, dat werkt het snelst en het best! Dus ik neem jullie mee door veel verschillende  leuke vragen.

Als je iedere dag nog maar een soort gerecht als avondeten zou mogen eten, wat zou dat dan zijn?
Oei, dat vind ik moeilijk !  Ik denk dat ik dan toch wel kies voor Nasi. Dat vind ik altijd erg lekker. Maar dan heb ik de pannenkoeken, pizza, frietjes en ga zo maar door wel voor de lunch. Dat is ook prima!

#day85 love coke, and my collection of coca cola #365days #coke #cocacola

Een foto die is geplaatst door Kelly (@thedutchnotebook) opWelk drankje bestel jij altijd in een restaurant?
Ice Tea, of Coca-Cola. Ligt er een beetje wat het kost haha. Ice Tea is vaker duurder in restaurants. Maar is ook afhankelijk van waar ik zin in heb 😉

Wat was vroeger je lievelingseten?
Ik denk dat ik toch wel de 3 p’s kan noemen. Maar ik ben gek op allerlei soorten eten, dus ja, als het eetbaar was vond ik het al prima.

Wat is het laatste dat je hebt gegeten of hebt gedronken?
Ik heb net een bord penne met tomatensaus, groente, en rundergehakt op. Nomnom!

Als jij mag kiezen waar je uiteten wil, waar ga je dan naartoe?
Naar de wok in Genk. Dat was zoo lekker ! Het lekkerste wokrestaurant waar ik tot nu toe ben geweest. En ze hadden zoveel keus, en je mocht zoveel eten als je wilde. Hemel voor mij haha!

Wat lust je écht niet?
Plakken en blokken kaas. Gruwel! Ik vind gesmolten kaas wel lekker en kruidenkaas ook. Maar van die gele plakken op je brood of in t vuistje, brrr.

Om welk gerecht sta jij bekend?
Uhm. Tja. Ik kook niet veel haha. Dus ik heb geen gerecht waar ik om bekend sta. Ik sta er alleen om bekend dat ik alles bij elkaar gooi wat er nog in de kast staat. Opmaken die restjes!

#day204 break time at the truck #365days #kinderbueno #kinderbuenowhite #break #trucking

Een foto die is geplaatst door Kelly (@thedutchnotebook) op


Chips of chocolade?
Chocolade ! Ik kan echt niet zonder chocolade. Het is zelfs zo erg, dat wanneer ik chagrijnig word in de vrachtauto standaard het eerst volgende tankstation oprijdt voor iets met chocolade. Ik heb echt chocomomentjes.

Wat eet jij het liefst in de bioscoop?
Maltesers, zoete popcorn, pringles, tja eigenlijk snoep ik alles wel in de bioscoop. Maar 9 van de 10x koop ik maltesers, puur omdat ik ze zo niet gauw koop.

Wat lustte je vroeger nooit, maar nu wel? En hoe komt dat?
Lasagne! Oh en soep! Ik vond vroeger alles met kaas vies. Alleen al als het in aanraking ermee was geweest hoefde ik het al niet meer. En soep, je maakte mij er nooit blij mee, geen idee waarom. En nu vind ik het echt lekker, en dan vooral de wat stevigere gebonden soepen.

Vis of vlees?
Allebei! Mag dat? Ik vind vis heerlijk op z’n tijd, maar ook vlees vind ik erg lekker. En vlees staat hier eerder op tafel dan een lekker stukje zalm. Dus allebei!

Welke dingen zou je nog willen ‘leren’ eten of drinken?
Iets wat je bij veel mensen tegen komt: olijven! Het lijkt me erg lekker op een terrasje of gewoon zo voor de tv. Maar alleen al van het idee ga ik gruwelen. Qua drinken zou ik graag koffie willen leren drinken. Momenteel vind ik het maar bitter spul, maar ik wil ook zo graag zo’n beker koffie halen bij de starbucks!

Goedemorgen! #goedemorgen #ontbijt

Een foto die is geplaatst door Kelly (@thedutchnotebook) op


Wat eet jij het liefst als ontbijt?
Het allerliefste eet ik van die afbakbroodjes met een beetje boter en dan hagelslag erop.. Hmm!! Maar mijn bakje Griekse yoghurt eet ik ook met veel plezier leeg.

Als je moest kiezen: alleen nog maar voorgerechten of hoofdgerechten eten?
Hoofdgerechten! Dat vult gewoon veel beter als voorgerechten. Het is jammer dat desserts er niet tussen staat. Want dat is toch wel mijn all time favourite in een restaurant.

Je staat voor het snoepschap in de supermarkt. Welk snoepje kies je uit?
Heb je even ? Zure matjes, smurfen, die balletjes van Maoam, chupa chups, spekjes, aardbeienveters. Ja, ik ben een snoepkont, die bijnaam is aan mij goed besteed.

Ik vond het echt een ontzettende leuke tag om in te vullen. Ik en eten zijn gewoon 2 handen op één buddha buikje. Wat zou jij graag nog willen ‘leren’ eten of drinken?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

8 comments for “Tag Sunday| Something about food

 1. januari 31, 2016 at 10:17 am

  Deze tag is leuk! Kende ‘m nog niet 🙂 Ik ben ook gek op Coca cola & ijsthee. Maar dan wel the real deal, citroen, stampertje, ijsklontjes en rietje <3

  • januari 31, 2016 at 11:00 am

   Ojaa dat zeker 🙂 alles erop en eraan!

 2. januari 31, 2016 at 11:29 am

  Wat krijg ik hier trek van, haha. Maltesers zijn geweldig! Ik ben zo’n kaasfreak die dat gewoon uit ’t vuistje kan eten 😛
  Mariska onlangs geplaatst…Sleek Highlighting Palette Solstice | ReviewMy Profile

  • januari 31, 2016 at 8:48 pm

   Haha dat geeft niet :p jaa maltesers zijn delicious!

 3. januari 31, 2016 at 1:07 pm

  Wat een heerlijke tag! Onwijs leuk om te lezen 🙂
  Fijne zondag! X Florentine

 4. januari 31, 2016 at 7:08 pm

  Erg leuke tag! Jij houdt net zoveel van eten als ik zie ik wel hihi! En voor mij is een leven zonder chocolade ook not done! Liefs ilona

  • januari 31, 2016 at 8:49 pm

   Haha leuk toch! Weer wat gemeen 😉 Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge