Tag Sunday| What’s in my bag 2.0

bag
Goedemorgen! Vandaag heb ik weer een tag voor jullie klaar staan! De bedoeling was eigenlijk een zelfverzonnen te doen, maar dat liep helaas mis. Dus vandaag deel ik gewoon met jullie een nieuwe what’s in my bag! Misschien ook wel leuker naar aanleiding van het artikeltje van afgelopen vrijdag.

Afgelopen zomer liet ik al een what’s in my bag in videovorm zien. Maar natuurlijk is er in de loop van de tijd weer wat veranderd in mijn tas. Dus dan maken we gewoon weer een nieuwe en ditmaal schrijf ik het gewoon voor jullie uit.

 photo inhoud_zpshsnngfsf.jpg
Mijn tas is van Daniele Donati, en heeft een leuk zwart wit bolletjes printje. En een druksluiting. Ik heb nu ongeveer een maand en ben er heel happy mee! Maar goed, wat zit er dan in ?

 photo portemonnee sleutels primarktasje_zps4mekkwad.jpg
Allereerst zitten er altijd mijn portemonnee, sleutels, telefoon en een herbruikbaartasje van de Primark in. En negen van de tien keer ook wel bonnetjes.

 photo brillenkokers_zpsrqumnoei.jpg
Sinds kort zitten er ook standaard mijn brillenkokers in. De paarse is buiten een brillendoekje leeg, en in de zwarte zit mijn op sterkte gemaakte zonnebril.

 photo water en camera_zpscd3ib40j.jpg
Ook heb ik altijd een flesje water bij, gewoon voor als het eens nodig is. En natuurlijk mijn camera, voor als er momenten zijn die ik met mijn camera wil vastleggen en niet met mijn telefoon.

 photo notitieboekje en pennen_zps9cyu6q94.jpg
Een notitieboekje en een lading pennen zitten er ook standaard in, dat is een van mijn manieren om mij wakker te houden tijdens het rijden. Daar wil ik trouwens nog een artikeltje over schrijven 🙂

 photo medicijnenetuitje_zpsvubcl6zn.jpg
En last but not least heb ik ook een klein etuitje met mijn ventolin, neuspray, lipbalsem, speldjes en een elastiekje. Voor in case of you never know what. En ook een pakje zakdoekjes.

Zo en dat was dan eigenlijk wat er in mijn tas zit als hij nog netjes is. Nu is dat nog het geval, maar ik vermoed dat dat weer gaat mislukken zodra ik weer een shopsessie heb gehad. Wat zit er bij jullie standaard in je tas?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

6 comments for “Tag Sunday| What’s in my bag 2.0

 1. januari 10, 2016 at 11:57 am

  Mijn tas zit echt megavol rommel hihi! Deze ziet er inderdaad netjes uit. Erg leuke tas ook! Liefs ilona
  Ilona onlangs geplaatst…Review | Creëer je eigen thee via vatilleMy Profile

  • januari 10, 2016 at 7:58 pm

   Oh die van mij uiteindelijk ook weer haha! Liefs

 2. januari 10, 2016 at 2:18 pm

  Hele leuke tas ook! Jouw tas ziet er redelijke geordend uit, mijn tas zit vol met troep als oude bonnetjes en haarelastiekjes en nog veel meer, haha.
  Mariska onlangs geplaatst…MAC paint pot review & lookMy Profile

  • januari 10, 2016 at 7:59 pm

   Die van mij uiteindelijk ook weer hoor haha ! Dankjewel!

 3. januari 10, 2016 at 3:57 pm

  In mijn tas zit meestal veel te veel rommel. Elastiekjes in overvloed en vaak ook nog een verdwaalde manderijn ofzo, oeps haha. Ventolin gebruikt(e) mijn moeder ook altijd.
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…Personal | Q&A #1 Fulltime bloggen, 15 katten & beste uitvindingMy Profile

  • januari 10, 2016 at 7:59 pm

   Haha humor toch, die oja momentjes! Is erg prettig als je benauwd bent 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge