Tasty Wednesday| 5x kerstige lekkernijen

lekkernijenGoedemorgen! Over een week is het al kerstavond! Jeetje wat gaat die tijd snel! Dus ik bedacht me dat het wel leuk zou zijn om 5 kerstige lekkernijen voor je in een overzichtje te zetten. Op Pinterest ben ik weer heerlijk gaan snuffelen en daar kwam ik weer allerlei lekkers tegen. En omdat ik nou eenmaal een zoetekauw ben is dit een overzichtje met bijna alleen zoetigheden! Enjoy!

Even ter disclaimer, de foto’s heb ik NIET zelf gemaakt. Ze komen van de personen af die het recept hebben geschreven!

 photo 23541284592_c9b62f7a4a_o_zpsfvqu5ujc.jpg
Allereerst deze lieve candy canes chocolade hartjes van Gonny! Zijn ze niet schattig ? Vind ze echt heel leuk. Hoe je inspiratie kan halen uit Pinterest en er dit van maken! En ik denk dat ze ook heel leuk zijn om te geven met de kerst als een kleinigheidje in een leuk cellofaan gewikkeld.

 photo snowman-91_zpsdu0qnlnh.jpg
“Do you wanna build a snowman ?” Deze schattige sneeuwpopjes hebben een bolletje oreo van binnen en zijn witte chocolade van buiten.. Hmm hemels! Ik vond ze op The girl who eat everything ! Het recept is in het Engels, maar ik denk dat je er ook prima mee uit zal komen of al op ideeën wordt gebracht.. Denk maar aan de cakepops met een mini hoedje van oreo.. Jaa ik zie ze al voor me !

 photo grinch-popcorn3_zpss3yklmin.jpg
Wie kent “The Grinch” nou niet ? Het chagrijnige monster dat niet van Kerstmis houdt.. Een leuke film, ook al begrijp ik niet hoe je nou niet van Kerst kan houden. Maar als je die film kijkt heb je natuurlijk ook Grinch popcorn nodig, en dat receptje ervoor vind je op Twosisterscrafting.com ! Ook weer in het Engels, maar goed te begrijpen.

 photo DSC_9927_zpsacnamn89.jpg
En dan als laatste zoetigheid weer een Engels maar begrijpbaar receptje. Een Easy Christmas Tree Brownie. Want de kerstboom is toch een van de eerste dingen waar je aan denkt met Kerst ? Ik in ieder geval wel ! Heel makkelijk te maken met een browniemix, sprinkles en icing, nom nom !

 photo a8ed2c18-96a4-4417-ad04-ce671f7be222_zpsmnpwfw5k.jpg
Het 5e receptje is namelijk een pizza sok! Te schattig ! En ook mega simpel.. En dat is natuurlijk wat we willen met Kerst. Lekker en simpel! Pillsbury heeft dit receptje in foto’s uitgelegd, maar eigenlijk is het zo ontzettend simpel, en je kunt er zoveel dingen zelf op verzinnen. Dat het eigenlijk meer een voorbeeld is dan wat anders 😉 !

Zo en dat waren dan alweer 5 inspirerende lekkernijen om op tafel te zetten op kerstavond of gezellig op tafel tijdens de kerstdagen. Wat vinden jullie van deze leuke receptjes ?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

12 comments for “Tasty Wednesday| 5x kerstige lekkernijen

 1. december 16, 2015 at 12:35 pm

  Jammie jammie! Ik hou van zoetigheid! Ik ga deze bewaren en in de vakantie proberen te maken, want het ziet er allemaal zo lekker uit!

 2. december 16, 2015 at 2:48 pm

  Die sneeuwmannetjes wil ik! Ik hoop dat je die ook een dagje van te voren kunt maken. Leuke lekkernijtjes!
  Mariska onlangs geplaatst…Het regent reviews!My Profile

  • december 16, 2015 at 4:50 pm

   Daar heb ik niet bij nagedacht! Lijkt mij wel in de koelkast. Heerlijk hè!

 3. december 16, 2015 at 6:56 pm

  Wat een leuke dingen! Ze zien er alleen al heel cute uit hihi. Leuk, ik heb nog wat inspiratie nodig namelijk 😉
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…Win | Goed gemutst de winter door met ZumpremaMy Profile

  • december 16, 2015 at 7:55 pm

   Ja hè alleen al voor het oog zijn ze erg leuk

 4. december 16, 2015 at 8:13 pm

  hmmm ziet er lekker uit!

 5. december 17, 2015 at 7:44 am

  De Grinch popcorn en de brownie kerstboompjes lijken mij niet alleen lekker, ze zien er ook super tof uit om te serveren. (maar wat eigenlijk niet!) Leuke inspiratie post nu heb ik om 7:45 zin in brownies!
  Dorien onlangs geplaatst…8 DAYS TILL’ CHRISTMAS PLOG: FOUTE KERSTTRUIEN LIEFDEMy Profile

  • december 17, 2015 at 8:36 am

   Vind ik ook! Ik had dat rond 23.00 ook zo’n lompe tijd haha

 6. december 17, 2015 at 8:57 am

  Leuke dingen. Die kerstpoppetjes heb ik toevallig twee weken geleden gemaakt. Die zijn zo lekker!

  • december 17, 2015 at 11:16 am

   Oh leuk ! Dan weet ik dat ook weer 🙂 Ze zien d’r ook lekker uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge