Tasty Wednesday| Griekse yoghurt met ?

Griekse yoghurtHey! Er was even een kleine radiostilte, tenminste zo voelde het voor mij! Maar daar ben ik weer hoor. Vandaag ga ik met jullie het hebben over mijn ontbijtje, om precies te zijn mijn bakje Griekse yoghurt met … ?. Ik ben namelijk lichtelijk inspiratieloos, haha!

Ik ben nu ongeveer 3 a 4 weken bezig met deze manier van ontbijten. Het bevalt me heel goed, ondanks de honger die ik nog steeds om half 10 heb. Maar dat zal hoogstwaarschijnlijk wel liggen aan het feit dat ik om 6 uur/ half 7 al op ben.  Wel begin ik nu te merken dat iedere keer hetzelfde behoorlijk saai is. Ik hou het wel vol hoor, ik bedoel ik kan makkelijk weken lang hetzelfde op mijn brood eten. Maar goed ik dwaal af naar waar ik naar toe wil met dit logje.

Wat heb ik dan wel al een keer geprobeerd:

 • Banaan, havermout en honing
  Dit vind ik erg lekker, sowieso is de yoghurt met de honing nomnom.
 • Banaan, havermout en kaneel
  Dit is ook lekker, maar ik ben er minder enthousiast over als met de honing. Dat zoete mis je toch wel wat meer.
 • Banaan, havermout, en pindakaas
  Dit is echt heel lekker! Ik probeerde het vandaag voor het eerst, wel met een wenkbrauw omhoog, maar het viel me meer dan mee. Dit wil ik wel vaker eten als alternatief!
 • Druifjes, havermout en kaneel
  Tja dit was wel lekker, maar niet dat ik er heel enthousiast van werd. Mijn voorkeur gaat toch naar de banaan, de druifjes passen niet echt bij de yoghurt voor mijn gevoel.

Iedere dag een banaantje is niet verkeerd, maar ik merk dat ik het langzamer zeker een beetje moe word. Ik mis niet het brood, absoluut niet, daarbij is het ook nog gewoon mijn lunch en in het weekend ook mijn ontbijt. Maar ik wil eigenlijk wel wat anders proberen. Dus bedacht ik o.a. deze ideetjes:

 • appel met kaneel en honing/snufje suiker
 • havermout en pure vlokken
 • banaan en een klein lepeltje Nutella
 • havermout en een lepeltje jam

Maar ik typ niet dit logje om alleen maar te vertellen wat ik eet en wat ik nog zou willen uitproberen. Nee nee, ik wil jullie aan het denken zetten! Dus hebben jullie nog goede tips die ik zeker eens uit moet proberen in mijn yoghurt ?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

20 comments for “Tasty Wednesday| Griekse yoghurt met ?

 1. januari 27, 2016 at 9:29 am

  Yoghurt met muesli/granola en honing! Super lekker. Yoghurt met bosbessen! Ook super lekker! Verder heb ik niet zo veel tips helaas.
  Mariska onlangs geplaatst…Anastasia Beverly Hills Glow Kit | That Glow reviewMy Profile

  • januari 27, 2016 at 11:40 am

   Hey, dat is nog een goed idee ! Thanks!

 2. januari 27, 2016 at 1:57 pm

  Klinkt erg lekker. Vroeger at ik heel vele ontbijt met yoghurt maar na een tijdje werd ik er een beetje misselijk van helaas. -x-
  Marushi onlangs geplaatst…Ps…Love RoseMy Profile

  • januari 27, 2016 at 4:26 pm

   Oei dat is ook niet gezond, wel jammer.

 3. januari 27, 2016 at 4:53 pm

  Havermout met kaneel, appel en rozijnen! Dat is pas echt lekker! Ik ben geen ontbijter, maar dit gaat op zijn tijd er wel in!

 4. oma
  januari 27, 2016 at 5:29 pm

  Kelly, vooral de havermout zou ik erin houden, is heel gezond en je krijgt niet zo gauw een hongergevoel! Succes xx

 5. januari 27, 2016 at 6:36 pm

  Mijn lievelings combinatie is kaneel en appel erdoorheen!
  Beauty& Gezondheid onlangs geplaatst…De interieurtrends van 2016My Profile

 6. januari 27, 2016 at 8:20 pm

  Mmmm klinkt heerlijk allemaal! Ik deed altijd gewoon havermout, invriesfruit, yoghurt en water in de blender. Maar dit klinkt veel beter! Liefs ilona
  Ilona onlangs geplaatst…Review | Treaclemoon “that vanille moment” body scrubMy Profile

  • januari 27, 2016 at 10:21 pm

   Ohh dat is handig voor als je snel of vroeg weg moet ! Is toch een goed idee 🙂 Liefs

 7. januari 28, 2016 at 9:12 pm

  Ik doe eigenlijk altijd dezelfde cruesli in m’n yoghurt elke ochtend, al een paar jaar lang.. Lekker gevarieerd dus, haha!
  Jolet onlangs geplaatst…Mijn favoriete Instagrammers #3My Profile

  • januari 29, 2016 at 10:16 am

   Haha als t lekker is, waarom niet hé!

 8. januari 28, 2016 at 9:41 pm

  Mmm klinkt echt lekker allemaal! Ik doe er meestal gewoon wat fruit en noten in! Lekker en simpel 😉

  • januari 29, 2016 at 10:17 am

   Ook lekker! Ik wil me ook nog eens wat noten halen voor er in

 9. Kim
  januari 29, 2016 at 8:42 am

  Ik ken het probleem van vroeg opstaan en rond half 10 al honger hebben. Sterker nog: ik heb vaak al om 9 uur honger 😉 Wat ik persoonlijk erg lekker vind is yoghurt met havermout, fruit en wat moerbijen. Beetje honing erbij en het is ook nog eens lekker zoet! Heb je wel eens kwark geprobeerd als ontbijt? Daar heb je (denk ik) iets langer een verzadigd gevoel van.

  • januari 29, 2016 at 10:18 am

   Gelukkig dat ik niet alleen ben haha. Klinkt lekker! Nee echt kwark heb ik nog nooit geprobeerd, wel een goed idee!

 10. Kim
  januari 29, 2016 at 12:43 pm

  Sinds januari eet ik ook havermout in de ochtend in plaats van brood. Helaas heb ik nog geen toevoegingen, máár ik heb wel wat aan jouw opties! 🙂
  Kim onlangs geplaatst…WIN | Verwenpakket met o.a. Lush en Burt’s BeesMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge