Tasty Wednesday| Tasty Facebookpagina


tasty food notes
Goedemorgen! Vandaag heb ik weer wat anders voor jullie op tasty wednesday. Afgelopen week attendeerde een vriendin van mij me op een super gave facebookpagina. Eentje waar je honger van krijgt, eentje waarvan je gaat kwijlen en eentje die gewoon hele simpele eenvoudige video uitleg geeft ! Who wants it?!

In principe zijn het 2 pagina’s, dus ik ga je ze allebei even laten zien. En even voor de duidelijkheid, dit is niet gesponsord, dit is gewoon iets dat je als foodlover moet geliked hebben!

Tasty:
tasty
Allereerst deze pagina. Een pagina waar allerlei receptjes op staan voor kleine gerechtjes waarbij je gaat kwijlen! Van zalm tot kaneelrolletjes. Allemaal zo ontzettend lekker, tenminste zo ziet het wel uit! I love it! Er zijn zoveel receptjes die ik wil uitproberen.  Ze delen zoveel simpele dingen, echt makkelijk om te maken en ook heel leuk om te delen.

Proper Tasty:
proper tasty
En dan hebben we nog zusje Proper Tasty. Er staan kleine recepten op die typische Britse recepten weergeven. Nou is dat hemels of is dat hemels? Je vind er werkelijk waar van alles. Zo stond er een receptje op voor Nutella Marshmallow French toast, nou wie wil dat nou niet ? Maar ook Shepherd’s Pie, en dat is ook hemels. De pagina bestaat nog niet zo lang, maar ik ben echt mega blij dat Michelle mij het liet zien. Ik hou van Engels eten.

Tasty Food Notes:
En dan wil ik jullie nog even op het volgende attenderen.. Ik ben bezig met een project, weliswaar staat het nog in de steigers door gebrek aan tijd. Maar ik zou het heel tof vinden als jullie de volgende pagina alvast liken!

Facebook Tasty Food Notes

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

Daar deel ik momenteel de updates omtrent de nieuwe blog ! Het zal geen vervanging worden, slechts een extra, zonder verplichting, met een van mijn meest favoriete dingen in het leven food!

Zo en dat was dan mijn reclamecampagne weer, met mijn liefde voor bijna alles wat eetbaar is! Ik ben dan ook mega enthousiast over Tasty Food Notes, en ik hoop echt dat jullie even op like willen klikken en mij ook daar gaan volgen! Kende jullie de Tasty pagina’s al ?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

6 comments for “Tasty Wednesday| Tasty Facebookpagina

 1. januari 20, 2016 at 9:46 am

  Ik kende het allemaal nog niet! Zal wel druk zijn, een extra blog. Ik heb even voor je geliked.
  Mariska onlangs geplaatst…W7 In The Night Smokey Palette | Review & lookMy Profile

  • januari 20, 2016 at 10:22 am

   Ja, maar hier ga ik geen verplichting aan vastleggen, puur voor de fun. Dankjewel!

 2. januari 20, 2016 at 7:19 pm

  Oeh dankje voor de tips. Kan ik weer wat inspiratie opdoen voor mijn voornemens, haha!
  Liefs,
  Elles

 3. januari 20, 2016 at 7:27 pm

  Oh heerlijk dat Engelse eten! Shepherd’s Pie is ook een van mijn favorieten. En trifle! X
  Sax and the Pretty onlangs geplaatst…Het nieuwe fashion stuk – de spijkerrokMy Profile

  • januari 20, 2016 at 8:08 pm

   Alleen al er naar kijken is voor mij instant honger haha. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge