TDN goes Germany

image

Een paar weken geleden stuurde Kenneth mij een appje, “met een druk op de knop gaan we een lang weekendje naar een hotel”. Dat klonk niet verkeerd ! En dat brengt ons bij dit paasweekend! 

image

Kenneth en ik zijn even samen een weekendje erop uit ! Hij heeft vanwege pasen ook 3 dagen weekend, dus dan gaat dat 🙂 En aangezien ik niet meer vooruit heb kunnen schrijven zal er tot dinsdag ook niks online komen. Maar dat geeft niet, zo heb ik weer tijd om inspiratie op te doen voor TDN en te kijken waar ik uiteindelijk heen wil met TDN, aangezien er drukkere periodes gaan komen waar ik later meer over zal gaan vertellen 🙂 In ieder geval heel positief! En natuurlijk zal ik ook een filmpje of fotologje maken van dit weekend.

Maar goed, ik ga genieten van wat qualitytime met Kenneth. Ik wens jullie alvast een hele fijne pasen, een heel fijn lang weekend en tot dinsdag!
image

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge