Terug van weggeweest!

terugGoedemorgen ! Lang niet meer gezien, zeg ! Ik zal me even voorstellen, ik ben Kelly, 21 jaar oud.. Nee geintje, maar ik lag er even een paar daagjes uit en nu ben ik er weer. Maar goed, Kel, waar was je dan?

Nou allereerst zat ik een hele week thuis met problemen in de omgeving van mijn darmen, allerlei soorten dingen kwamen voorbij. En daar laat ik de details maar gewoon van achterwege 😉 Ik merkte dat ik niet in orde was doordat ik vrijwel nergens zin in had en alleen maar huilerig was. Kortom ik was ook een beetje overspannen. Uiteindelijk werd dat een weekje thuis, en eigenlijk wilde ik in die tijd bloggen, maar de zin ontbrak in alle talen. Dus ik ging gewoon lui internetten, Youtube filmpjes kijken, en ik werd creatief. En natuurlijk zag ik af en toe de buitenlucht door even snel ergens naar toe te gaan. Mij kun je namelijk niet goed de hele dag binnen houden, ik ga graag toch nog even op pad. Oude hobby’s kwamen weer omhoog, en langzamer zeker werd ik weer terug de oude, op de buikpijn klachten na dan. Dat wordt nu onderzocht in het lab.

Daarbij kreeg ik afgelopen zondag nog een flinke verkoudheid, en daardoor verscheen er ook niks meer hier op TDN. Ik had namelijk geen puf om vooruit te werken in het weekend. Dus vandaag, gisteren voor jullie, heb ik een joekel van een “To Do” lijstje opgesteld en daarmee mijn vrije dag opgevuld. Ik heb foto’s in het voren gemaakt voor bij artikelen, artikelen getypt, nog wat huiselijke taken gedaan en even naar school. Dus druk, druk, druk!

blog

Ook heb ik de afgelopen dagen nagedacht over wat ik met TDN wil, hoe ik de stress er om heen kan verlagen, plezier kan behouden en het zo kan inrichten zoals ik dat wil. Hierdoor bedacht ik me dat ik vroeger gek was op het maken van magazines. Knippen uit andere boekjes en dan zelf vouwen en op plakken met tekstjes erbij. Of via websitemaker een website maken met allerlei nieuwsitems over mijn favoriete onderwerp. En toen bedacht ik me dat dat ook leuk was om te doen. Meer een magazine ervan maken. Met allerlei soorten artikelen, persoonlijk, eten, lifestyle, eigenlijk gewoon wat jullie hier al gewend zijn. Maar voor mijn gevoel toch net ietsje anders. Verder ga ik de verplichting om 5 dagen in de week te posten weg laten. Als ik kan posten dan doe ik dat, als ik iets wil delen dan doe ik dat en verder laat ik het gewoon op z’n beloop! Veel fijner, en ook vrijer, wat meer ideeën geeft dan verplicht brainstormen.

Dus zo ga ik het nou eens doen! In ieder geval ben ik blij weer terug te zijn op mijn plekje. En dat ik eindelijk weer inspiratie heb en zin om dingen hier te delen. Als je op de hoogte wilt zijn van nieuwe updates kun je hier onder op de button voor Bloglovin of voor Facebook klikken en dan wordt je op de hoogte gehouden van de nieuwste updates!

Follow of Like

xxx

Comments

comments

8 comments for “Terug van weggeweest!

 1. maart 3, 2016 at 6:32 am

  Hihi je zei laatst al dat je er hetzelfde over dacht als mij. Het werkt toch wel wat rustiger als je geen verplichting hebt om te posten. Ik ben het helemaal met je eens en kijk weer uit naar je artikels! Liefs ilona
  Ilona onlangs geplaatst…I’m Back!! Did you miss me?!My Profile

  • maart 3, 2016 at 2:47 pm

   Ja het geeft veel meer rust, ruimte voor andere dingen en het zorgt voor nieuwe ideeën haha! Ben blij met mijn keuze, maakt me weer een stuk enthousiaster 🙂 Ah lief ! Liefs

 2. maart 3, 2016 at 8:07 am

  Waar een weekje rusten wel niet goed voor kan zijn. Ik denk dat je de juiste keuze heb gemaakt. Hopelijk voel je al ietsjes beter en komt de uitslag snel.
  Fabiangijze onlangs geplaatst…Het voelen van heimwee (heden)My Profile

  • maart 3, 2016 at 2:48 pm

   Ik denk het ook ! Dat hoop ik, ben benieuwd wanneer.

 3. oma
  maart 3, 2016 at 8:23 am

  Kelly, is het dat allemaal waard?? Maak het jezelf niet te moeilijk en geniet van de dingen om je heen! Liefs oma

  • maart 3, 2016 at 2:49 pm

   Ik heb het me nu makkelijker gemaakt oma 🙂 Liefs

 4. maart 3, 2016 at 10:13 am

  Denk goed aan jezelf en doe waar jij je goed bij voelt! X
  irene onlangs geplaatst…Werken als kassamedewerker bij de Albert Heijn, lijkt jou het leuk?My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge