The Birthday wishlist

birthday wishlist
Goedemorgen! Omdat het al bijna 30 november is leek het mij leuk om jullie mijn soort van birthday wishlist te laten zien! Nu vraag ik voor mijn verjaardag eigenlijk standaard centjes, omdat ik het dan kan sparen voor bijvoorbeeld de spiegelreflexcamera die ik nog graag een keer zou willen hebben. Maar aan mijn ouders en Kenneth vind ik het meestal niet zo leuk om zoiets te vragen. En aangezien ze vragen om een lijstje, dacht ik, ik deel het lijstje ook gewoon hier. Misschien wel leuk om te zien, of het brengt je op ideetjes voor de feestdagen 😉 Nu moet ik er wel even bij zeggen dat het niet allemaal goedkope cadeautjes zijn, dit zijn ook dingen waarvoor ik zou sparen.

bh-cosmetics-bh-cosmetics-cosmetics-bag-make-up-ba

Deze leuke bh cosmetics bag is een make-up tasje met 2 lagen. Hij heeft een bovenvakje waar je makkelijk je lipsticks in kwijt kan, maar ook netjes kwasten in op kan bergen. In het 2e laagje zou je bijvoorbeeld een palette kunnen leggen om mee te nemen. Deze vond ik bij de Boozyshop voor €16,95!

make-up kwasten

Om heel eerlijk te zijn, ik heb nog geen enkele kwast voor mijn make-up en dat vind ik stiekem ergens wel jammer. Want het lijkt me heel tof om te hebben en wat meer bezig te zijn met make-up. Dus een goede set beginnerskwasten lijkt mij super ! Deze vond ik ook bij de Boozyshop voor €30,-.
 photo 9200000026018759_zpsy6cpekhe.jpgZoals jullie weten heb ik best wel een lijstje qua boeken over bloggen die ik graag zou willen hebben. Welke kun je hier lezen! Ook die zou ik graag voor mijn verjaardag willen hebben.

MAC lipstick
Een voor mijn budget onbereikbaar product, maar zo gaaf, een MAC lipstick. Een mooie rode, of roze, of bruin, maakt me niet uit, het lijkt me prachtig om een lipstick te hebben van zo’n goede kwaliteit!

sleek palette
Sleek is een bekend merk in beautyland. En daarom lijkt het mij ook gaaf om hier wat van te hebben. Daarbij heb ik nog geen palette. Deze kleuren vind ik mooi, en volgens mij zullen ze mijn oogkleur wat versterken. En dat vind ik ook altijd erg leuk. Dit is trouwens palette Bad Girl en kost €13,99 op bol.com.

schoenen
En dan hebben we nog deze schoenen van Van Haren. Zoals jullie al in mijn winterschoenencollectie konden zien heb ik al een soort schoen dat heel veel lijkt op deze. Het verschil is alleen dat deze geen hak heeft waarvan ik blaren krijg. Ze zijn stoer en classy, ik hou ervan!

Zo en dit was mijn lijstje van spulletjes die ik heel graag zou willen krijgen of kopen ! Vooral de kwasten en het make-uptasje vind ik geweldig. En het palette, en de lipstick.. Hmm volgens mij vind ik alles leuk, sowieso ben ik niet echt moeilijk, ik heb meer moeite met dingen verzinnen! Wat staat er op jullie wishlist?

Liefs,
Kelly

Bron eerste foto

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge