In the bloglight + spam je blog

bloglightAfgelopen januari had ik voor het laatst een ‘spam je blog’ en zette ik bloggers in de spotlight. Tijd dus om weer een aantal bloggers aan jullie voor te stellen en dat jullie je blog hieronder mogen spammen! In the bloglight staan..

 photo lifebymargje_zpsngqpawjv.pngDe eerste blogster die ik met jullie wil delen is Margje, van Lifebymargje, ze schrijft over alles wat ze leuk vind. Een fijne persoonlijke blog, waar ze artikels schrijft met enthousiasme die je terug kan lezen. Daar hou ik persoonlijk van! Een blog waar ik vaker terug kom. Zo geeft ze je een eerste indruk van de Nikkon 35mm lens

 photo xbyme_zpsyeuyj75d.pngEen leuke creatieve blog is de blog van Yvonne. Op xBYME schrijft ze al haar creativiteit op, van persoonlijke artikelen tot reviews, alles passeert de revue ! Zeker leuk om eens te bekijken. Zo gaf ze ons een kijkje in de maand mei !

 photo naomi dekker_zpsabe3assj.pngOok Naomi schrijft over alles wat ze leuk vind ! De 18 jarige puber, zoals ze zelf zegt, houdt van veel dingen waardoor ze net als ik heel uitgebreid schrijft.  Zo vind je op Naomi Dekker wishlists, outfits en nog veel meer ! Ook een tip dus.

 photo falderie_zpsa67wd3m0.pngFalderie is een blog met een anonieme schrijfster. Iets wat ik persoonlijk nog niet heel veel ben tegen gekomen, maar het wel interessant maakt. Echt een vinger leggen op wat ze nou precies schrijft lukt me niet, maar ik weet wel dat het interessant is en dat ze heel uitgebreid schrijft. Zeker leuk om eens te bekijken. Zo schreef ze over the jungle book, leuk om te lezen.

 photo happinessbeaudine_zpsbox8ndda.pngDan komen we bij de blog van Beaudine ! Iemand die ik al langer volg en ook contact mee heb gehad toen ik bij een whatsapp groepje zat voor bloggers. Happinessbybeaudine is een frisse blog, waar Beaudine schrijft over fashion, beauty, lifestyle, food en persoonlijke dingen. Persoonlijk is dit zeker een van mijn favorieten, omdat ze over alles schrijft wat mij interesseert.  Laatst deelde ze een artikel met visitekaartjes van drukwerkdeal, daarmee hielp ze me herinneren aan het feit dat ik ze nog steeds moet laten maken!

 photo budgetella3-2_zps4j32id5n.pngMijn favoriete online magazine is Budgetella ! Roxanne schrijft daar over heel veel onderwerpen, die gegarandeerd je zullen interesseren. En daarnaast, wat de naam al zegt, ze geeft de budget tips. Geen high-end, onbetaalbare dingen, maar betaalbaar en niet te min, ook gewoon leuk. Ik vind bij haar veel inspiratie voor mijn huis, heel leuk! Zo heeft ze bijvoorbeeld een action budget shoplog met veel leuke dingen voor in huis.

 photo marushilifestyle_zpsjqdsgev2.jpgMarsha is ook een blogster die ik al langer volg, ze schrijft tenslotte over heel veel dingen die mij interesseren. Op Marushilifestyle deelt ze artikelen persoonlijke artikelen, maar ook beauty, fashion en lifestyle. En lifestyle is dan in een hele brede zin. Zoals ik vroeger schreef, schrijft zij nu nog steeds, en iedere keer weer een fris artikel ! Het logje over de fruit infuser vond ik heel tof en er zit een kortingscode bij !

 photo diyaata_zpsjuraysvj.jpgEn last but (zeker) not least, is Diyaata. Op deze blog schrijft de 27 jarige Daisy over al haar passies en wat haar bezig houdt. Bijzonder aan haar is dat de naam van haar blog Afrikaans is en staat voor wat ze met haar blog wil uitstralen. Dat vind ik altijd mooi, wanneer een naam ergens voor staat. Ze schrijft reviews, maar ook hele persoonlijke artikelen zoals deze column: De dag nadat ik werd ontslagen.

Zo en nu heb ik jullie overladen met een heel aantal leuke blogs ! Voor nog meer blogs kun je eens kijken op deze spam je blog, of het artikel favoriete blogs van dit moment. Maar natuurlijk ben ik ook nieuwsgierig naar jullie blogs, dus zet een linkje in het desbetreffende vakje en vertel mij en natuurlijk de rest waarom ik op jouw blog moet kijken, kortom zet jezelf in the bloglight! 

xxxkelly.png

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge