The Dutch Notebook planning

planningZoals ik gisteren in een nieuwe chitchatten beloofde zou ik jullie een kleine planning geven van hoe ik het wil aanpakken het komende half jaar. Waarom een halfjaar ? Waarom een planning ? Ik leg het je hier uit !

Zoals ik al in verschillende posts heb vermeld ben ik vanaf 5 september stagiare bij een logistiek bedrijf. Deze stage gaat een halfjaar duren, kortom begin februari ben ik ermee klaar! Omdat ik een halfjaar fulltime stage loop, een huishouden moet draaien en natuurlijk ook weer tijd en energie in TDN wil steken moet ik gewoon gaan plannen.

De moleskine agenda heb ik binnen, het voorbeeld van Mascha ga ik volgen, en dan moet het vast wel lukken! Maar goed, om jullie ook duidelijkheid te geven heb ik een planning gemaakt die ik als richtlijn kan gebruiken. En jullie hebben een beeld van wat je kunt verwachten.

Het voornemen is om zoals jullie al een tijdje gewend zijn 3 artikelen in de week te plaatsen. Hiervan is al 1 gevuld met chitchatten en zullen er 2 vrij ingevuld worden. Een enkele keer zullen het er 4 zijn, dat zijn de momenten dat ik tijdsgebonden ben, of zo excited ben dat ik het moet delen. Verder wil ik ook graag eens in de 2 weken een video gaan delen. Maar dat is dus even puzzelen 😉

De vaste onderwerpen blijven gewoon persoonlijk, lifestyle en food gerelateerd. Zoals je van me gewend bent! Alhoewel ik misschien wel wat meer aandacht ga geven aan food, aangezien ik nu de cheffin wordt in huis haha.

Ook wil ik dagelijks of in ieder geval regelmatig plaatjes, ideeën, quotes, Kelly momentjes en nog meer gaan delen. Kleine posts met weinig woorden! Maar ook die ga ik inplannen! Want ik heb het al vaker beloofd, maar er komt maar niks van! Dus dat ga ik anders proberen.

Voor de duidelijkheid een overzicht:

Dinsdag Chitchatten
Donderdag Artikel
Zaterdag Artikel/Filmpje

Maandag, Woensdag, Vrijdag een kleine post

Zo en nu heb ik weer genoeg gepraat ! Tijd om een fatsoenlijke planning te maken en aan de gang te gaan! Wat vinden jullie van deze planning?

xxxkelly.png

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge