The Dutch Notes| week #4

image
Hey! Vandaag start een nieuw rubriekje met een kleiner maar uitgebreider kijkje in mijn leven! Vorige week gaf ik al aan toch minder privé zaken hier te plaatsen. Maar dat neemt niet weg dat ik het wel leuk vind om foto’s met jullie te delen. Dus vanaf vandaag is hier iedere maandag een The Dutch Notes waarin ik foto’s van de afgelopen week laat zien! Kijken jullie mee naar week 4?

Maandag gebeurde er niet veel. Ik was weer op stage te vinden en ’s avonds boekte Kenneth en ik een hotelletje voor met Pasen.

 photo 2016-01-26 07.26.12_zpsoowu3dng.jpg
Dinsdag startte de dag gezellig met deze kleine boef naast mij. Ik was nog even wat blogjes aan het lezen en Cappy at gezellig een stukje beschuit naast me.


Kelly van Kellycaresse.nl deelde laatst een tip over een lipstick die echt 24 uur bleef zitten. Mandy kwam mij halen van stage, en samen reden we nog even naar de Kruidvat. Ik wilde ook wel zo’n lipstick hebben.. De swatches die ik bij de Kruidvat maakte hebben tot vrijdag op mijn hand gezeten. Steeds vager, maar dan nog haha. De bovenstaande nam ik trouwens mee, en zal ik binnenkort nog wel laten zien!

 photo 2016-01-26 17.13.50_zpsjoy8zhxb.jpg
En zo lief als ze thuis zijn lieten ze nog 2 poffertjes voor mij over, dus die snoepte ik toen ik terug kwam van stage op.

 photo 2016-01-27 17.40.29_zpsrrrhizfb.jpg
Na het eten ging ik nog even naar mijn schoonmams en Kenneth. Ons hotel wat we hadden geboekt zat vol, dus moesten we op jacht naar een ander. Uiteindelijk hebben we gekozen voor dit hotel in Koblenz. Even quality time met z’n tweetjes.

 photo 2016-01-27 06.51.22_zpsrb9ddqiw.jpg
Woensdag had ik vrij. Ik leverde een aantal studiemiles in, aangezien we toch maar 2 lessen hadden op school. Ik startte de dag met en een Tasty Wednesday in elkaar zetten. En daarna een aantal huishoudelijke taakjes, zo bracht ik mijn jongste zusje weg, ging ik even boodschappen doen en deed ik even stofzuigen.

Deze nommie nommie spread zie je volgende week op The Dutch Notebook 😄 #tastywednesday #thedutchnotebook #tuna

Een foto die is geplaatst door Kelly (@thedutchnotebook) op


Nadat ik terug was begon ik met een puinhoopje brouwen in de keuken voor een recept dat aanstaande woensdag online komt. Ik kan alleen maar zeggen dat hij toch goed gelukt was en erg lekker. Dus ik zou zeggen hou het woensdag even in de gaten 🙂

 photo 2016-01-27 18.20.44_zpsd7qhexwt.jpg
’s Middags ging ik even op verjaardagsvisite bij schoonpaps, aangezien hij er ’s avonds niet is was het best handig dat ik vrij had gepakt. Zo kon ik hem toch nog even feliciteren en even wat drinken en gezellig kletsen. Daarna ging ik verder met onnodig internetten en bloggen. En ’s avonds aten we frietjes met een snackje, jammie!

#day27 snapchat and me.. let we just laugh about the pictures ! Today’s mood 😂 #366days #snapchat #selfie #lol

Een foto die is geplaatst door Kelly (@thedutchnotebook) op


’s Avonds vond ik deze onnozele filters op snapchat.. Tja, dat was mijn gevoel voor woensdag haha.

 photo 2016-01-28 12.07.04_zpszowavnz7.jpg
Donderdag ging ik wel voor 2 uurtjes naar school. En daarna besloten een vriendin en ik gezellig even te gaan winkelen in Venlo. Ik slaagde voor een leuk vestje en een truitje bij de Primark, maar voor de rest viel het me wel tegen. Daarna gingen we even wat eten bij Subway. Ik had de Chicken Teryiaki met avocadospread, sla, komkommer en dat op flatbread. Nommings, en een kleine hint richting gezond.

 photo 2016-01-28 14.11.50_zpsnrriekzd.jpg
Om half 2 zat ik weer in de bus naar huis. Op naar weekend, en een middagje bloggen. Tenminste dat was de bedoeling. In plaats daarvan ging ik nog even gezellig naar de stad met mama. Waar ik een spijkerrokje kocht en een bezoekje aan de bieb.


Deze heb ik meegenomen om te gaan lezen. Als ik ze dan erg leuk vind, zijn ze tenminste ook de moeite waard om te kopen. Verder kreeg ik ook nog een mailtje waarin werd medegedeeld dat mijn favoriete transportleraar was overleden. Heel triest! Heb echt genoten van zijn lessen.

#day29 on the road with my love #366days #mylove #truckdriver #daf

Een foto die is geplaatst door Kelly (@thedutchnotebook) op


Vrijdag maakte ik niet zoveel foto’s. Ik ging met Kenneth mee op de vrachtwagen. En nou niet denken dat dat wil zeggen dat ik niks doe, haha. Nee, ik draaide de poten omlaag en omhoog, deed de deuren op en dicht en ga zo nog maar even door. En ik had mooi de tijd om aan “On top” te beginnen met lezen.

 photo d16f0fa9-0132-46a7-96f5-0eda0a63cc01_zpsbh7mihur.jpg
’s Avonds zaten we nog gezellig even bij mij, en zette ik Cappy op schoot met het laatste stuk beschuit. Daar was hij weer blij mee, haha! Verder hoorde we ook dat Kenneth de meivakantie vrij heeft gekregen! Dus we gaan naar ENGELAND !!!!! Woehoe!!

#day30 homemade pizza with more vegetables than something else ♡ #366days #homemade #pizza #vegetables #nevernoteating

Een foto die is geplaatst door Kelly (@thedutchnotebook) op


Zaterdag was een lekker dagje, eerst uitslapen en ’s middags gingen we even de stad in. Papa en Kenneth naar de kapper. En Jill en ik gingen even op uitverkoopjesjacht. Thuis maakte we homemade pizza, en dat was zoo lekker ! Als jullie een receptje willen hoor ik het graag!

image
Gisteren was zo’n lekker lui dagje, slapen, tv kijken, beetje bloggen, nog eventjes op pad. En dat was het eigenlijk haha. En als avond eten een mini full english breakfast om alvast te oefenen voor mij haha!

Zo nu hebben jullie weer een overzichtje gehad van afgelopen week! Hoe was jullie week?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

6 comments for “The Dutch Notes| week #4

 1. februari 1, 2016 at 9:58 am

  Cappy is zo schattig! Primark is altijd goed 😀 ik had echt moeten ontbijten voor ik dit ging lezen want nu heb ik giga trek gekregen. xD
  Mariska onlangs geplaatst…Kattenspam! En een vraagje …My Profile

 2. oma
  februari 1, 2016 at 5:21 pm

  een weekje met van alles en nog wat, onderhand heb je geleerd alert te zijn op alles wat zich voordoet en niet vergeten foto’s maken. Verder ook vaak smikkelen! Succes voor de komende week! xx

 3. februari 2, 2016 at 4:51 pm

  Haha, die Snapchat filters, zo grappig! Ahhh ik hou ook echt van Subway broodjes, ze zijn zo lekker. Ik wist trouwens niet dat ze nu ook flatbread hebben. Ziet er goed uit zeg! Lekker trouwens dat je met pasen naar een hotel gaat. Altijd fijn om er even tussenuit te gaan. 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…6x Ideeën om sfeer te creëren in een lichte woonruimteMy Profile

  • februari 2, 2016 at 9:57 pm

   Ja is lekker brood, aanrader! Ik kijk er echt naar uit, even er tussenuit 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge