Van puur naar net niet zwart

haar verven
Hi iedereen! Gisterenavond bedacht ik me dat ik haarverf was vergeten te kopen bij de Kruidvat. Ik baalde totdat mama mij erop attendeerde dat ik nog een pakje had staan, vorig jaar met Kerst gekregen. Dus toen ik kreeg ik gekke zin en vroeg mama mijn haar te verven. Dat wilde ze wel doen, maar ze was niet verantwoordelijk voor eventuele dingen die mis konden gaan, haha! Benieuwd naar of het haar is gelukt ? Klik dan gauw verder!

Ik had het idee dat er niet zoveel echt fout kon gaan, de kleur is namelijk middenbruin en ik heb van mezelf eigenlijk meer de kleur van pure chocolade met lichtere plukken. Mama verfde het haar en na 10 minuten wachten konden we het uit wassen. Maar wat is nou het resultaat..

 photo voor_zpsxc6xzsew.png
Dit is voor!

 photo na_zps8mo4iews.png
En tadaaa.. De kleur heeft donkerder uitgepakt, het is eigenlijk net niet zwart en dat is precies de kleur die ik wilde hebben. Die had ik namelijk een paar jaar geleden ook al. De onderste puntjes hebben niet echt gepakt, dat is meer een dip en dye geworden. Maar dat geeft niet.

Ik ben er weer happy mee en ga dit zeker nog vaker doen ! Als mama tenminste wil helpen, haha! Wat vinden jullie van het resultaat ? En verven jullie ook zelf jullie haar of gaan jullie ervoor naar de kapper? Ik ben benieuwd naar jullie reacties 🙂

Liefs,
Kelly

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge