Visitekaartjes zijn binnen!

esprinto visitekaartjes
Hi iedereen! Een paar weken geleden konden jullie in mijn instagramweek zien dat ik visitekaartjes aan het bestellen was. En deze zijn vandaag binnen gekomen! Ik ben er heel trots op dus kijk gauw verder voor het resultaat!

 photo 1_zpskg9jfrjo.png
Tadaa.. Op het logo na heb ik alles zelf ontworpen. Het is lekker simpel gebleven, maar toch heel persoonlijk. De belangrijkste gegevens staan onder het logo en op de achterkant..

 photo 2_zpsdezjlyfa.png
Een mooie quote die de basis vormt van mijn website. En eigenlijk mijn motto is, samen met nog een aantal andere. Maar deze paste het beste bij de website. De quote is niet zelf verzonnen, maar het ontwerp wel. De foto heb ik gemaakt op Callantsoog en de quote heb ik dus op Pinterest een keer gevonden.

Ik heb ze besteld op Esprinto een makkelijke website en je kunt ook met behulp van een template je eigen ontwerp maken ! Super handig ! Maar voor de mensen die dat liever niet doen hebben ze ook standaard ontwerpen. Ik heb gebruik gemaakt van de 9 gratis proefkaartjes. Hier kwamen ook geen verzendkosten bij. Maar ook meerdere kaartjes bestellen is niet mega duur, dus dat ga ik binnenkort doen.

Het is een kleine update, maar wilde het graag met jullie delen. Morgen komt er weer een fatsoenlijk logje online, daar heb ik vandaag jammer genoeg geen tijd voor gehad. Hoe was jullie dinsdag ? En hebben jullie al vaker bij Esprinto visitekaartjes besteld of van plan ? Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,
Kelly

dit bericht is NIET gesponsord

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge