Vlog Engeland 3 mei 2016

engelandWoehoe de eerste vlog van Engeland is online! Het heeft even geduurd, aangezien ik met een nieuwe camera werk en deze niet samen ging met Windows Moviemaker. Dus het duurde even eer dat ik dat had opgelost, maar het is gelukt!

Zoals ik jullie in chitchatten 4 vertelde, ik gebruik nu Pinaccle Studio 19 Ultimate. Een super fijn programma, maar het had wel even het nodige oefenen nodig en de tijd. En vooral de tijd ontbrak! Maar het is gelukt de vlog van dag 1, of ja impressiefilmpje is klaar, en vandaag is het aan jou de eer om het te bekijken! Dus ik ga er geen woorden meer aan vuil maken en wens jullie heel veel kijk plezier!

De kwaliteit kan misschien wat slechter zijn, ik weet nog niet wat de beste instellingen zijn wat dat betreft. Mijn camera filmt HD, maar dat moet ook weer goed ingesteld worden met het bewerkingsprogramma.

Binnenkort komt dag 2 van onze reis in Engeland ! Als je goed hebt opgelet zie je ook één foutje, ben benieuwd of je hem hebt kunnen vinden!

xxxkelly.png

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge