Waarom ben ik begonnen met bloggen ?

begonnen met bloggen

Goedemorgen! Vandaag even iets anders dan een plog. Gisteren hebben we niet veel gedaan. We hebben het centrum van Den Helder bekeken en daarna nog even langs het strand. De paar foto’s die ik heb gemaakt laat ik in de volgende plog zien! Dus vandaag even wat anders. Waarom ik bem begonnen met bloggen!

Ik ben al heel lang actief op het internet, mijn eerste website maakte ik met websitemaker en daar was ik zo trots op, haha! Toen ontdekte ik Zikle een website waarop je je eigen website kon maken en mee kon praten op het forum. Hier heb ik ook veel geleerd over het gebruik van photoshop. Dat was toen vooral mijn hobby. Daarna maakte ik met Adobe Dreamweaver Kelly-Graphics. Ondertussen kwam ik verschillende blogs tegen die ik begon te volgen, ik vond het leuk en kon mij er uren mee vermaken! En dat wilde ik dus ook! Ik heb genoeg .web-log.nl, .wordpress.com en .blogspot.com gehad maar het nooit echt afgemaakt.

Ik heb lang zitten denken en twijfelen. Maar na een paar jaar kriebelde het weer en toen zei mijn vriend en mijn familie; begin gewoon! “Je hebt niks te verliezen!”. En dat klopt.. Dus in Januari begon ik, en na een paar dagen was het alweer over. En laatst begon hetvweer te kriebelen en nu was mijn gedacht; “ik moet doen wat ik leuk vind ! En een hobby vinden”. En zo starte ik overnieuw en zie hier. Mijn eigen plekje waar ik heel trots op ben en hoop mee te mogen en kunnen groeien!

Ik ben heel trots op mijn blog en wil er heel graag mee groeien! Maar we gaan het vanzelf wel zien. Hebben jullie vroeger ook websites gemaakt, of een droom maar het voor een lange tijd niet gedurfd mee te beginnen en nu toch doen? Ik ben nieuwsgierig! Laat het me weten in de reacties!

Liefs,
Kelly

Comments

comments

10 comments for “Waarom ben ik begonnen met bloggen ?

 1. augustus 15, 2015 at 10:58 am

  Super goed dat je het toch weer opgepakt heb. Ik heb ongeveer de zelfde wandeling door de jaren heen gemaakt als jij (minus de photoshopskills opdoen, want daar bak ik helemaal niets van). Ik ga er nu ook weer helemaal voor, want ik merk dat ik er ontzettend rustig van wordt!

  Ik kom zeker vaker een kijkje nemen!

  • Kelly
   augustus 15, 2015 at 1:36 pm

   Dankje πŸ™‚ Heb al vaker op je blog gekeken en vind het erg leuk om er rond te snuffelen. Ik merk zelf ook dat ik hiermee ook even tijd voor mezelf pak en kan ontspannen! Leuk dat je vaker een kijkje komt nemen, gezellig πŸ˜‰

 2. augustus 15, 2015 at 1:08 pm

  Ja en nu volhouden! πŸ™‚ Zelf schreef ik al jaren, maar gooide de boel nooit online. Sinds een jaartje vond ik opeens een voor mij mooie combinatie van schrijven, beauty/fashion en mijn leven als muzikant en besloot hierover te gaan bloggen. 3 vliegen in een klap! Nu ga ik het zelfs fulltime doen, het is leuk!!!! x

  • Kelly
   augustus 15, 2015 at 1:38 pm

   Jaa precies! Erg leuk idee! Ooh dat is helemaal gaaf, dat lijkt me ook erg tof maar dan in combinatie met het werk waar voor ik leer! Ik zal vanavond eens een kijkje nemen op je blog! Ben benieuwd X

 3. augustus 15, 2015 at 7:07 pm

  Ik heb hiervoor meerdere blogs gehad en dat werd telkens na aantal maand helemaal niets. Sinds een jaar heb ik nu mijn eigen blog en ik vind het schrijver leuker dan eerst, dus ik houd het makkelijker vol. Als ik het niet zo leuk vond als nu, was ik binnen maand weer gestopt.

  • Kelly
   augustus 15, 2015 at 7:14 pm

   Ik ken het probleem, haha. Dat is super!

 4. augustus 17, 2015 at 2:08 pm

  leuk om te lezen. vind het altijd heel interessant wat andere ertoe heeft gebracht om te starten met een blog.

  bij mij is het wel wat anders gegaan. ik dacht altijd dat bloggen Γ©cht niets voor mij was. totdat ik er vorig jaar 1 begonnen was voor mijn bedrijfje. gewoon ter promotie. Ik vond het zo leuk dat ik binnen enkele maanden een persoonlijke blog ben begonnen. ik zou nu echt niet meer zonder kunnen, zo leuk vind ikhet.

  • Kelly
   augustus 17, 2015 at 2:14 pm

   Leuk hoe sommige dingen anders kunnen lopen dan verwacht hΓ¨! En fijn dat je het nu wel zo leuk vind om te doen πŸ™‚

 5. augustus 17, 2015 at 8:04 pm

  Leuk om te lezen! Zo zie je maar, wat je graag doet dat laat je niet meer los. Ik ben pas begonnen met mijn blog, na heel lang erover na te hebben gedacht. Ik denk ook maar, ik heb niets te verliezen!

  • Kelly
   augustus 17, 2015 at 8:07 pm

   Ik dacht precies hetzelfde πŸ˜‰ Never a failure always a lesson !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge