What’s on my tablet ?

whatsonmytablet
Goedemorgen allemaal! Vandaag geef ik jullie een kijkje op mijn tablet.. Ik laat jullie zien welke apps ik gebruik en hoe hij is ingedeeld. Mijn tablet is voor mij als een krant. Na het ontbijt pak ik altijd even mijn tablet erbij. Ik kijk mijn social media na, lees blogs, speel even een spelletje en bekijk het nieuws. Het hoort eigenlijk gewoon bij mijn ochtendroutine.

 photo hoesje_zpss7ricei7.png
Ik heb nu ongeveer een maandje of 2 de Samsung Galaxy Tab 4, 10.1 inch. Hiervoor heb ik de Samsung Galaxy Tab 3, 7.0 inch. gehad. Ook een hele fijne tablet alleen klein, en als je graag voor school wat dingen via de tablet wilt regelen is groter fijner.
Hierboven zie je mijn hoesje, gekocht bij de Action, aangezien ik snel en niet te duur een hoesje wilde hebben. Als ik “de kaft” open klap gaat mijn tablet automatisch aan, en dicht klappen gaat magnetisch. Wat ook fijn is, is dat je hem op kan rollen zodat mijn tablet als het ware rechtop kan staan. Het enige nadeel.. hij kan niet rechtop, en apps als Bloglovin draaien niet horizontaal.  Maar voor de rest heb ik niks te klagen !

 photo tablet_zpsgykgbqay.png
Als ik mijn tablet open klap en het lock screen open, kom je op dit voorblad terecht. Niet veel bijzonders.. Links staat de tijd en het weer en rechts mijn agenda. Onderin zie je standaard apps staan, waarvan ik me nu pas bedenk dat ik dit ook aan kan passen.. Uhh.. oeps?! Als ik dan helemaal rechts onder op de vierkantjes klik, kom ik op het volgende scherm..

 photo voorpagina_zpsdk8zveso.png
De eerste menu pagina.. Hierop staan standaard apps, die ik wel vaker gebruik. Hier ga ik niet teveel aandacht aan geven, ik gebruik gewoon de standaard mail en verder zijn Dropbox en de Play Store veel bezochte apps.

 photo mapjes_zpspfd4kojx.png
Als ik naar rechts schuif, kom ik op deze pagina met allemaal mapjes terecht. Op naar mapje 1 !

 photo socialmedia_zpsqvn1zaqm.png
Het eerste mapje is de “Social Media” map. Hierop staan staan apps als Facebook, Instagram, Bloglovin etc. Op Youtube, Pinterest en Messenger na gebruik ik al deze apps dagelijks.

 photo spelletjes_zpseagu0ecq.png
Mapje 2 is het mapje waarin alle spelletjes staan. Hayday en Sims Free Play open ik iedere dag. Skip-Bo speel ik heel af en toe. En voor diegene die Twitch niet kennen, dat is als het ware youtube met allemaal live streams van bijna alle pc, playstation en xbox games. Een aantal vrienden streamen hier vaker op, en soms vind ik het dan wel leuk om mee te kijken. Ook gebruikt Kenneth vaak deze app, om die vrienden te volgen.

 photo handig_zpshk4sjqbr.png
In dit mapje staan alle apps die ik handig vind. De Agenda app is van Google, deze synchroniseert beter met mijn telefoon. De app wmu is voor mijn camera, hiermee kan ik via het internet van mijn camera de foto’s downloaden op mijn tablet of telefoon. Wunderlist is een app die ik heb gevonden via Veracamilla.nl en Chickslovehappiness.com, hierop kun je lijstjes maken, en die delen met andere en synchroniseren met andere apparaten. Erg handig ! Ik denk dat de rest van de apps wel voor zich spreken.

 photo school_zpswyzy45ek.png
In de ene laatste staan apps die ik handig vind voor school. WrtsMobile is een app die ik gebruik om woordjes te leren voor Engels en Duits. De meeste studenten kennen het wel van vroeger, of nu, ik vind het in ieder geval wel handig. Als je via wrts.nl de woordjes invoert die je moet leren, kun je in de app de woordjes oefenen. En als je denkt dat je ze kent toetsen. De Hancom apps zijn een beetje als office op de computer, maar ik gebruik liever gewoon de Word app.

 photo samsungapps_zpss8cegqdf.png
De laatste map is de map “Samsung apps”, hierin heb ik alle apps gezet die ik nauwelijks of niet gebruik. Op sommige android telefoons of tablets kun je deze verbergen, maar helaas is dat bij deze niet het geval. Dus heb ik ze in een mapje geplaatst, en heb ik er alsnog geen last van !

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien wat er zo al op mijn tablet staat. Hebben jullie ook een tablet, of gebruiken jullie alleen de telefoon ? En hebben jullie nog handige of leuke apps ? Laat het me weten in de comments !

Liefs,
Kelly

Comments

comments

2 comments for “What’s on my tablet ?

 1. juli 17, 2015 at 9:40 pm

  Leuk om even mee te spieken! Ik heb een Ipad, maar eigenlijk gebruik ik altijd de mini laptop of mijn mobiel 🙂

  • Kelly
   juli 18, 2015 at 10:36 am

   Leuk 🙂 ik heb een vrij grote laptop dus mijn tablet is een beetje als een mini laptop voor me 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge