Wooninspiratie: de badkamer #1

badkamer inspiratie #1
Goedemorgen! Het loopt een klein beetje scheef in de planning. De bedoeling was vandaag weer een filmpje te laten zien. Maar het liep niet zoals gepland, dus schreef ik deze wooninspiratie! Misschien niet zo leuk als een filmpje, maar ik vind het wel leuk om te schrijven. Aangezien ik er op maandag en dinsdag best veel mee bezig ben leek het me leuk de badkamer onderhanden te nemen vandaag. Aangezien dat eigenlijk de enige kamer is die ik moeilijk vind, ondanks de eisen die ik heb.

Wat ik graag in de badkamer wil zijn sowieso 2 douchekoppen, het liefst een inloopdouche, maar een bad is ook wel wenselijk. Dillema! Twee wasbakken zijn ook wel handig, maar daarin tegen weer geen must. Dus ik ging op jacht op Pinterest en kwam weer veel te veel leuks tegen. Vandaar dat ik het maar even op splits in deel 1 en deel 2. Dus vandaag deel 1!

 photo 3_zpscww6jfte.pngIk hoor de gedachte, “Kel, waarom in hemelsnaam 2 douchekoppen”. Nou heel simpel, samen onder douche is veel gezelliger dan alleen. Maar met maar één douchekop moet je steeds wisselen en sta je omstebeurt in de kou. En dat is het nadeel van samen douchen. Dus wil ik graag 2 douchekoppen, zodat we gezellig samen kunnen douchen en niet omstebeurt kou hoeven te lijden.

 photo 4_zpsbt4bn8zc.pngDit vond ik een gaaf idee! Een kastje waar je alles netjes in op kan bergen en niet constant alles in de weg hebt staan. En je houdt de badkamer lekker vrij van rommeltjes. Me like! Alleen die wasmand.. Volgens mij zou ik dan een 2e moeten aanschaffen voor de kleren, of heel vaak wasjes moeten draaien.

 photo 1_zpsnvvmtk5d.pngToen ik dit zag dacht ik gelijk “Jaa, dat wil ik ook!!”. Ik vind het zo’n leuke en creatieve manier om je wc-rollen op te bergen zonder ze op zo’n stokje te moeten zetten. Of in een kastje. Een soort van wolkje, met wc-papier. En dan hoef je ook niet meer te gillen, “WC-PAPIER IS OP!”. Want dat zie je gelijk.

 photo 2_zps7oopzh0q.pngIk vind de vormgeving al heel mooi, zo lekker rustig, stijlvol en modern. En dat houten geeft het een warme sfeer. Daar hou ik van ! En de 2 wasbakjes zijn ook wel handig, dan sta je niet om iemand heen te drentelen, omdat je er ook bij moet. Top! Plus! Geen geklaag over dat je te laat klaar bent, want daar heb je nu alle ruimte voor 🙂

Dit was het eerste gedeelte van mijn reeks inspiratie. Ik merk dat ik hou van het strakke, moderne, houten sfeertje. Maar toch de gezellige touch. En leuke snufjes om je spullen op te bergen. Hoe ziet jullie ultieme badkamer eruit?

Liefs,
Kelly

Bron foto’s: Pinterest

Comments

comments

2 comments for “Wooninspiratie: de badkamer #1

 1. oktober 21, 2015 at 5:56 pm

  Wow, de badkamer van het bovenste plaatje zou mij elke ochtend heel gelukkig maken! Weg ochtendhumeur. x
  Sax and the Pretty onlangs geplaatst…En zo verwijder je make-upMy Profile

  • Kelly
   oktober 21, 2015 at 6:56 pm

   Mij ook ! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge