Wooninspiratie: meubels van pallets

woonkamer inspiratie
Hi iedereen! Gisteren kregen we een opdrachtenbundel van onze leraar met allerlei opdrachten over budget e.d. De laatste opdracht is een opdracht waarbij we uit moeten zoeken wat samenwonen en alles erbij kost, erg leuk en interessant! Het deed me denken aan wat mij later leuk lijkt aan meubels. Zo bedacht ik me dat een tafel van een pallet best leuk zou zijn. Dus ging ik op jacht op Pinterest en zag ik nog meer van pallets gemaakte spullen, en dat zorgde voor inspiratie! Zie hier, allerlei meubelstukken gemaakt van pallets !

Wellicht komt het door mijn transportachtergrond of misschien wel door de uitstraling van deze houten ladingdragers, maar de uitstraling van palletmeubels vind ik zo gaaf! Ze geven net wat meer diepte en breken de lichtere kleuren.

 photo pallet-swing_zps5jeiewgf.jpg
Hoe leuk is dit?! Een hangmat gemaakt van pallets! Hoe de bedenker het heeft gedaan mag joost weten. Maar het ziet er toch nog best comfy uit!

 photo palletbanken_zps4xpyriga.jpg
Als ik het zie twijfel ik of het wel zo lekker zit, maar de uitstraling vind ik heel mooi. Leuk om buiten in de tuin te zetten.

 photo pallet-bed_zpsszaj3vws.jpg
Nou zijn wij al voorzien van een bed, maar deze ziet er wel heel modern uit. En dat vind ik zelf wel mooi eraan.

 photo palletbios_zpst2cyquii.jpg
Hoe cool is dit, een bioscooptribune ! Als we nog een kamer over hebben en genoeg geld leek me t best gaaf om dat in huis te hebben !

 photo pallet-sofa_zpsiwfglatt.jpg
Deze schattige sofa lijkt me zo leuk om bij een groot raam te zetten! Als een eyecatcher.

 photo pallet-shelves-1_zpsq8kulbsi.jpg
Dit vind ik erg leuk omdat het er zo moeilijk uitziet en de diepte die het heeft. Ik denk dat ik dit zou gebruiken zoals op deze foto. Of ik zou er bijvoorbeeld een kapstok van kunnen maken. Maar eerlijk gezegd vraag ik me wel af hoe hij in godsnaam t gewicht kan dragen!

Nou ik heb al aardig wat inspiratie voor mijn opdracht en voor later! Wat vinden jullie eigenlijk van deze stijl? Vinden jullie meubels gemaakt van pallets een yes of een no? Laat het me weten in de comments, ik ben erg benieuwd!

Liefs,
Kelly

bron foto’s : Pinterest

Comments

comments

4 comments for “Wooninspiratie: meubels van pallets

 1. september 17, 2015 at 7:46 pm

  wat leuk die ena laatste sofa! ziet er zo warm en cozy uit <3

  • Kelly
   september 17, 2015 at 8:20 pm

   Ja hè echt gaaf!

 2. september 17, 2015 at 9:29 pm

  Ik heb dit op pinterest ook eens gezien. Het heeft inderdaad wel wat.
  Saskia onlangs geplaatst…Hoi Herfst!My Profile

  • Kelly
   september 17, 2015 at 9:42 pm

   Vind ik ook. Niet om het volledige huis mee in te richten maar soms terug te laten komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge