Wooninspiratie: Slaapkamerinrichting

slaapkamer inspiratie
Goedemorgen! Het is alweer even geleden dat ik wat schreef in deze rubriek, maar met het brainstormen op de fiets kom je natuurlijk op ideetjes. Ik heb toch wel een km’tje gedaan over de slaapkamer.. Wil ik de kledingkast in de kamer, buiten de kamer, wel of niet nachtkastjes, wel of niet een kaptafel op de kamer etc.. En na wat Pinterest gesnuffel kwam ik op meer leuke plannen. En die wil ik vandaag met jullie delen!

 photo 1_zpsqdbj8vk4.jpgAllereerst deze leuke nachtkastjes, alhoewel het volgens mij meer van die tuin of badkamer rekjes zijn. Maar zo vind ik echt ontzettend leuk bedacht. En je kunt er wat meer op kwijt, handig!

 photo 2_zpssuhmiikb.jpgDit bed vind ik leuk, eigenlijk alleen omdat ik het effect met de pallets en de sprei’s heel mooi vind. Aangezien Kenneth (en ik, een beetje) een boxspring hebben, zal het bed van pallets er niet komen. Maar die mooie gehaakte, gebreide sprei’s kunnen er wel op! Een warm en gezellig effect.

 photo 3_zpsdq9jrk2p.jpgDit doet me echt denken aan vroeger! Ik vond die bedstedes altijd leuk en het lijkt me ook heel gezellig om zoiets te hebben. Maar nu zie ik pas dat het een doorgang is naar een speelkamer, en dat is ook echt een supergaaf idee! Misschien wel leuk voor een kinderkamer!

 photo 4_zpsdpfvyamn.jpgDit is ook zoiets moois, een trapje richting bed. Zoiets zouden we eventueel wel kunnen maken om het bed heen. Het geeft zoveel meer opslagruimte, en het ziet er heel gezellig uit. I like it!

 photo 5_zpscfksvw5c.jpgVroeger had ik een paarse klamboe. Ik was er super trots op totdat er een kleine spin naar beneden kwam en op mijn neus plofte. Toen was het einde klamboe. Maar zo’n hemel, lijkt me wel heel gaaf, ook met die lichtjes. Lekker romantisch!

 photo 6_zpsukssshqp.jpg
Dit idee om je kleren op te bergen.. Ik vind het wel wat hebben! Zeker in de manier hoe deze kamer is ingericht. Alhoewel ik teveel kleren heb voor zoiets, het lijkt me wel een leuk detail op de kamer.

 photo 7_zps5i3jsgrh.jpg
Deze kast in de muur lijkt me ook heel gaaf om te maken. Zo hou je genoeg bewegingsvrijheid over en zijn je kleren toch netjes opgeborgen!

 photo 8_zpso4rcfs9b.jpgDit is ook zoiets gaafs! Een schuifkast van hout, als het zou kunnen zou ik het zo willen in ons huis later.

Nu ik dit heb geschreven en de plaatjes stuk voor stuk allemaal nog eens heb bekeken weet ik wel een ding zeker. Ik heb echt de voorkeur naar een lichtere slaapkamer met donkere details. Komt het even goed uit dat de boxspring zwart is! De rest pas ik er wel op aan, haha. Ik vind het echt heerlijk om me er zo mee bezig te houden! Waar houden jullie van als het gaat om slaapkamers ? Hetzelfde als wat ik hier liet zien, of juist totaal wat anders?

Liefs,
Kelly

Comments

comments

8 comments for “Wooninspiratie: Slaapkamerinrichting

 1. oktober 13, 2015 at 10:53 am

  Mooi allemaal! Ik houd van die wittige slaapkamers merk ik. De bedstede vond ik heel mooi, maar als ik er in moest liggen zou ik het denk ik benauwd krijgen.

  • Kelly
   oktober 13, 2015 at 12:20 pm

   Ik denk dat ik hetzelfde zou hebben of juist heel knus

 2. oktober 13, 2015 at 11:49 am

  Wat een heerlijk inspiratie artikel! Ik hou echt van die mooie lichte en cleanse slaapkamers <3 Ik zou mijn eigen slaapkamer ook zo inrichten, love it!
  Svenja onlangs geplaatst…Outfit Inspiration / Flowery FallMy Profile

  • Kelly
   oktober 13, 2015 at 12:20 pm

   Dankje! Ik ook

 3. oktober 13, 2015 at 2:57 pm

  Wat een super leuke inspiratie ! Ik vind de derde foto inspiratie heel mooi!
  Danielleeee onlangs geplaatst…WIN WIN WINMy Profile

 4. oktober 14, 2015 at 10:23 am

  Die kast met doorgang naar een speelkamer, wat gaaf! Doet me echt denken aan Narnia <3
  Eline | Simply Handwritten onlangs geplaatst…Verhuizen en verbouwen #2My Profile

  • Kelly
   oktober 14, 2015 at 10:25 am

   Inderdaad! Dat vond ik dus ook 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge