Youtube introductiefilmpje

logje
Hoi allemaal! Nu nog even geen plog, maar iets heel anders! Waarvan ik sta te popelen om het jullie te laten zien. Het is een filmpje en in de titel zie je waar het over gaat, maar om de rest te zien.. Klik dan gauw verder!

Een tijdje geleden vroeg ik jullie of jullie het leuk zouden vinden als ik Youtube filmpjes ging maken. En ik heb er heel lang over na zitten denken, en toen kwam het moment van “Kelly, je moet het gewoon doen!”. Maar wat is een filmpje nou zonder mooie, leuke intro? Juist, niet zo bijzonder! En dus vroeg ik Jordy, de beste  vriend van Kenneth en mij, samen te werken met mijn lieve zusje Mandy, en er iets moois van te brouwen. Aangezien ik niet thuis ben, en ik het typetje ben, als ik het doe, doe ik het ook meteen, heb ik Mandy op pad gestuurd.

Dus er werd werk van gemaakt en atatataaaaa.. Er werd wat moois neer gezet waar ik super trots op ben!

Hiermee wil ik wel filmpjes gaan maken! Ze hebben er ook een mooie aftiteling bij gemaakt, dus ik ben helemaal happy!

Jordy maakt niet alleen dit, hij heeft zelf ook een blog jordyligthart.eu, die is zeker de moeite waard om een keer te bekijken en daarnaast is hij ook DJ Fluxilicious. En hij maakt ook nog gameplays op Twitch.

Dankjewel Jordy en Mandy voor dit super resultaat ! Ik ben er echt onwijs trots op en heb zin om filmpjes te gaan maken :D! Dus als je even op het filmpje klikt, een duimpje omhoog doet en even duwt op abonneren dan zie je vanzelf het eerste filmpje verschijnen!

Liefs,
Kelly

Comments

comments

2 comments for “Youtube introductiefilmpje

 1. Peter
  augustus 16, 2015 at 10:38 am

  Dat is een heel mooi filmpje, well done Jordy en Mandy.
  Heel veel succes met filmpjes maken Kelly.

  • Kelly
   augustus 16, 2015 at 11:46 am

   Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge