Welkomsttrailer Youtube kanaal !

welkomsttrailerJaha, het is serieus, ik heb een welkomsttrailer op Youtube! Yes ! Ik ga namelijk mijn best doen om regelmatig te gaan filmen, als je wilt weten hoe of wat, dan klik even verder! Ook voor wat andere aanpassinkjes op de blog.

Allereerst natuurlijk de youtube welkomsttrailer!

Nou wat ga ik dan doen?
Ik wil eigenlijk dadelijk in de zomervakantie een vast ritme gaan creëren waarop filmpjes online gaan komen. Van vlogs, tot fotovlogs, recepten tot tags. Van alles en nog wat ! Dus ik hoop dat jullie op de abonneer knop klikken, en willen zien wat ik allemaal in petto heb!

Verder heb ik zoals je misschien hebt gezien, het logo veranderd ! Deze heb ik zelf gemaakt, en past denk ik meer bij waar The Dutch Notebook nu voor staat. Ik ben trots op mijn vorig logo dat ik van LePouchi studios heb gekregen. Maar het voelt toch wel leuk om een zelfgemaakte online te hebben staan.

Ook heb ik de foto rechts in het welkomst stukje veranderd, deze heeft Mandy gemaakt toen we Roermond vanuit een ander oogpunt aan het bekijken waren. En ook de about-pagina heb ik aangepast met wat meer foto’s.

Dus ik ben weer lekker creatief bezig geweest, en ben erg blij met het resultaat! Wat vinden jullie ervan ?

xxxkelly.png

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge