Zoo Veldhoven in the picture

zoo veldhovenZoo Veldhoven staat voor mij 2e in het favoriete lijstje van dierentuinen bij mij in de buurt. Een heerlijk park met mooie vogels die gezellig een praatje maken, of graag een nootje lusten. Geweldig om een paar uurtjes in te vertoeven! En dat deden we afgelopen zaterdag weer eens!

Jill, Kenneth en ik maakten weer een uitje naar Zoo Veldhoven. Dit maal had ik mijn Nikon mee om wat leuke foto’s te schieten. Dat vind ik tegenwoordig weer steeds leuker om te doen! Zeker met dat mooie weer, dan geeft dat leuke kiekjes. En na aanleiding van Roermond vanuit een ander oogpunt, wilde ik vandaag de Zoo eens vanuit mijn beeld laten zien 🙂

De vogel die je hierboven ziet zit in een “vrije” kooi, de beestjes wandelen gewoon wat om het gebouw heen. Deze was nieuwsgierig naar ons, maar durfde niet helemaal, toen Kenneth het zakje nootjes te voorschijn haalde kwam hij wel vol enthousiasme. Is hij niet schattig ?!

 photo DSCN3205_zps4qoes6rs.jpgDeze zat aan de ingang samen met nog een aantal, net klaar met poetsen, dus dit is meer een actieshot.

 photo DSCN3206_zpsleiczvhz.jpgHiervan zaten er 3 aan de ingang, ik vind ze zo schattig! Geen idee wat ze zijn, en volgens mij zijn ze ook niet om mee te knuffelen. Maar als foto object vind ik ze geweldig!

 photo DSCN3239_zpsvzpaplf3.jpgHier heb ik zo hard om moeten lachen! Weet jij hiervoor een leuke ondertiteling ? Mijn idee: “Motte gei wat ?”

 photo DSCN3248_zpscyosdvgy.jpgDit schattige halsbandparkietje kwam bij Jill op de arm zitten. Ze was totally in love, maar goed dat was al van deze parkietjes. Dus haar geluk kon niet op ! Maar hij kijkt ook zo schattig! Ik had er ook een op de arm, maar de foto’s daarvan staan op Kenneth’s telefoon 🙂

 photo DSCN3275_zps9til8s7s.jpgDit koppeltje vond ik zo ontzettend schattig ! Als ze een koppeltje zijn tenminste, ze waren in ieder geval heel lief naar elkaar.

 photo DSCN3318_zpsujx8txcf.jpgAls er een soort vogel is waar ik van hou, dan zijn het wel uilen! Prachtig vind ik ze. Dat magische wat ze over zich heen hebben, en die uitstraling, geweldig!

 photo DSCN3359_zpswlxmyigh.jpgDeze kleine maki zat als enige niet direct tegen het gaas aan van de kooi. Ze stalen wel allemaal de show, aandacht trekken, stokjes eten, als boeddha’s gaan zitten. Super leuk!

 photo DSCN3380_zpsqjmzenby.jpg“Halloo, wie ben jij ?” Dit geitje was super nieuwsgierig naar de camera en onze tas met eten, heel grappig!

En om alles af te sluiten heb ik ook dit filmpje, een vogel riep vanaf een afstandja “Halloo!”. Dus ik ben er naar toe gelopen voor een praatje, maar verder dan hallo begreep ik hem niet. Misschien jij wel ?

Ik heb weer genoten van een dagje uit, en dan laat ik de pakjes zakdoekjes achterwegen ! Zijn jullie al eens in Zoo Veldhoven geweest ?

xxxkelly.png

p.s. Er zit een afflicatie linkje in verwerkt, dat wil zeggen dat wanneer je de camera via dit linkje zou kopen er punten naar mij toe gaan waarmee ik kan sparen voor investeringen in TDN.

Comments

comments

4 comments for “Zoo Veldhoven in the picture

  1. juni 7, 2016 at 7:20 am

    Heel toevallig zijn wij zondag bij zoo veldhoven geweest. Als ik had geweten dat jij ging was ik ook zaterdag gegaan hihi, is voor mij op fietsafstand. Erg mooie foto’s maak je met je camera! Liefs ilona
    Ilona onlangs geplaatst…Alleen nog dierproefvrij | LifestyleMy Profile

    • juni 7, 2016 at 7:48 am

      Dat is toevallig ja! Haha! Dat was leuk geweest :p. Oh lijkt me heerlijk, vind t daar sowieso gaaf, ook met t vliegveld! Dankjewel. Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge